Spa Pharma - Apivita




YOUNG& BEAUTIFUL  

Το Review αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη μιας και τα scrub και οι μάσκες προσώπου ειναι η αδυναμία μου! Συγκεκριμένα δεν χρειάζομαι να ξανά δοκιμάσω κανένα scrub ποτέ πάλι,αρκεί να έχω αυτό ! 
Δεν ξέρω από που να αρχίσω..Καταρχάς : 
  • Face Scrub with apricot Apivita 10 € (απο φαρμακείο ,νομίζω ότι μπορείται να το βρείται πολύ φθηνότερα ) 90% φυσική σύνθεση.Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους,αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα, προσφέροντας λαμπερή όψη,για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ιδανικό για πιο συχνή και ήπια απολέπιση.(bonus for me!).Επίσης η Apivita δημιουργεί μια αποκλειστική καινοτομία για το προσωπάκι σου , αντικαθιστά το νερό στη σειρά face scrubs με έγχυμα από πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση. (Χωρίς parabens, silicone , propylene glycol.) Πιστεύω ότι είναι ενα προιόν που θα έπρεπε όλες να έχουμε, όλες ! Έχει τόσο ωραία και ζωντανή μυρωδιά απο ροδάκινο που μου έρχεται να το φάω.
  • Spapharma facial mud masque 9,50€ , την βρήκα στα Gallerie De Beaute και την πήρα μαζί με μια κρέμα ματιών την όποια θα την κάνω review άλλη φορά με κρέμες προσώπου. Είναι πράσινος πηλός (όταν την βάζεις μοιάζεις με τον Μαικ Βαζοφσκι απο τους Μπαμπούλες Α.Ε ) περιέχει μεταλλικά στοιχεία απο τη νεκρά θάλασσα έχω αυτή που είναι για κανονικό δέρμα, καθαρίζει αρκετά το δέρμα μόνο που μετά πρέπει να βάλεις μια καλή ενυδατική για να μην δημιουργήσει ελαφριά ξηρότητα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου