Steamcream|All-in-one




With love,from London
 H steamcream είναι χειροποίητη,φτιάχνεται καθημερινά με φρέσκα συστατικά, είναι βραβευμένη για την Καλύτερη Καινούρια Καθημερινή Φροντίδα (CEW) και έχει πάρει επίσης το βραβείο για τον Καλύτερο Σχεδιασμό και Συσκευασία (Pure Beauty).
Η χρήση της κρέμας αυτής στο σώμα και στο πρόσωπο μας, μας προσφέρει μεγάλη διάρκεια ενυδάτωσης (και όταν λέμε μεγάλη,εννοούμε πολύ μεγάλη).Θα την πρότεινα με κλειστά τα μάτια σε κοπέλες που έχουν πρόβλημα με την ξηρότητα στο πρόσωπο τους και το σώμα τους. Εξαιρετική δουλειά κάνει επίσης και στα σκληρά και τραχιά μέρη του σώματος μας (αγκώνες,γόνατα,πτέρνες) ακόμα και αν δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα με ξηροδερμίες κτλ. Εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ στα γόνατα και τους αγκώνες μου και η διαφορά είναι μεγάλη! 
Η κρέμα κατασκευάζεται με την μέθοδο του ατμού κατά την σύντηξη των συστατικών της,απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και δεν είναι καθόλου λιπαρή,έχει μια πολύ ανάλαφρη υφή.
Τέλος,παράγεται με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 
Σχετικά με την τιμή της είναι αρκετά τσιμπημένη για το μέγεθος της , είναι 17€/75ml αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο αν έχετε προβλήματα ξηροδερμίας.
Μπορείτε να την βρείτε με αντικαταβολή εδώ : http://www.cherrybox.gr/steamcream

2 σχόλια: